HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Knock ! Knock !


Knock ! Knock ! who there ? human , LOL :) okayyyy , aku nak share sesuatu tapi this is kinda funny . Nur Amelia Jamal sudah jatuh cinta dgn ___________ ? emm , sendiri cari lahh :p yapp , im inlove right now . act aku tak rancang pun . and aku nk buat pengakuan yg aku bru knal dia dlam 2hari . HOHO ,bagus kan ? jumpa pon tak pernah dah tuh tetiba jehh buat relationship dgn dia . mn tak membe aku pakat tnya dgn ribut angin tada tetiba aku dah hmmmm :) HAHAHA . biarlahh , sebelum ni hati aku mmg btol btol hancur gila kan . jadi ini lahh peluang utk aku padam smua memori yg lama dan cipta yg bru . 

and im totally miss him right now ;) and thanks for miss me okay :p

4 comments:

  1. good job dear :D
    sekejap kau dh dpt , aku ble lahh lg ?
    hurmmm ==''

    ReplyDelete
  2. HUHU , jgn ckp good job . emm bukan kau pun ada ka ? relaks lahhh . aku inlove je pun . couple tak 100% lahh

    ReplyDelete