HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

MAS vs SIN


Semalam tgk tak MALAYSIA vs SINGAPORE ? grrrr , aku taktau tetiba aku semangat nk tgk . aku call eman dgn akmal ajk pegi tgk dkat kedai cikpah . diorang bg lampu hijau , kiranya ON :) . aku pegi kedai awal sbb takot tempat penuh . time aku pegi tempat duduk pun nk penuh . aku text lahh diaorg sruh cpat t tada tmpat nk duduk sbb aku dduk dgn org mna tahh --' . 


sebaik saja game nak start depa bru smpai maka depa dok berjauhan dgn aku --' perlawanan semalam mmg SENGIT ! mmg gempak ahh tgk dkat kdai . ramai yg dok kutuk habis , sokong smua dan lain2 . mmg syok lahh semalam . tido pun lena . walaupun Malaysia tak menang , it's okay . korang dah buat yg terbaik :D apa pun go TIGERS !


Hitam kuning hitam kuning hitam kuning , GO TIGERS ! GO TIGERS ! 

No comments:

Post a Comment