HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

02082011


2nd day of ramadhan . pegi sekolah mcm biasa . yg pastinya aku seronok sbb si aina akhirnya datang jugak ke skolah tp si tasha plak yg  tak dtg #hmbaguslah . masa kedua td BM . bosan gila kott --' aku curi2 tido dlam kelas selama 5 min :D lpas jehh aku bgun tido ,

aku : #bru bgun tido
aina : #tgk aku smbil senyum
aku : aku ngantok lah 
aina : pegilah minum air #dia lupa harini puasa
aku : O.O ahh ? #gelak perli
aina : #terus gelak malu 

act aku tido pun sbb harini buat perbentangan pasal komsas semua tulah . dua masa plak tuh lagilahh . perbentangan kedua is Drama 1400 . fuhhh , shin wei kena bentang sinopsis dan tema persoalan . apa yg dia ckap aku tak paham langsung sbb dia pyh nk ckp bm --' tp dia buat aku dari mengantuk ke aktif O.O the whole class gelak dekat dia . yg aina smpai ckp aku benci dia sbb dia buat lawak --' #act tak brapa pun . balik rumah awal :)

No comments:

Post a Comment