HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

10082011


Salam :)

How your days you all ? Aku okay jeh . So today exam mmg ahhh menyakitkan hati dohh >< dah la exam AG dan SJ . nak kena baca fakta ! goshh , aku just ready utk agama jah . yg sej tak sentuh langsung babe #bagostak ? mcm ni smpai skolah . first things aku cari is spot utk aku nk tido , HAHA . lpas terjaga bru nk baca agama . 

masa cikgu bg satu jam ja ? pffffffffffffffft , tak sempat kot >< objektif saja bg 30 atau 40 soalan . isi tempat kosong pun 20 soalan . dan 4 soalan subjektif . Fuhhh , sempat ke korang rasa ? tak kan . hmmm , tak tido aku kerjanya . 

Lpas rehat subjek sej . aku sempat la jgk study balik subjek ni sbb after agama aku ada byk masa free . jadi aku ambil peluang tuh tapi cikgu mcm taknak tgk  aku senang jeh . dia sruh aku buat keja kjap . naik turun naik turun penat --' last2 masa dah smpai . dpt soalan , tudiaaaa jawablah kau amy oihh . agak susah lah . esei pun ak jwab 1 satu soalan jah . yg lain berserah pada tuhan :D 

Kbai .

No comments:

Post a Comment