HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Angau


Well , assalamualaikum :) Semalam aku kluar dgn kakak aku dan bf dia #penyibukjeakuni pegi Jusco . While bf dia gunting rambut kami berjalan jalan . Wahh , aku dah survey satu seluar ni dkat FOS lawa dan harga pun berpatutan :D Oh okay back to the main story . Lpas bf dia hbis gunting rmbut , kami ke Watson mau beli barang la kan nk beli apa lagi kan kan . 

Sementara kakak aku que nk byr aku pun merayau lah dlam Watson tuh , then tetiba aku nmpk satu budak ni comel sangat dan aku mcm penah tgk jeh 3 beradik . Kemudian aku tgk ayah dia panggil yg kecil sekali tuh . Lahhhh , tuh ayah aiman . Choihhh >< Aku tgk adik dia ( tertera pada gmba di ats ) dia gosok mata kemudian senyum dkat aku . Wahhhhh , so adorable sungguh weh ! Comel sgt kot . 

Lpas tgk dia aku terkejut dan teruja gila . smpai senyum sorang sorang --' #mcmorggila . Untill now aku ANGAU dkat dia #budaktuyeh . Org angau dkat lelaki yg aku ni angau dkat budak kecil :DDD Well , im proud to see her for the second time dgn secara tidak sengaja dan terserempak ;) #syokhabis

No comments:

Post a Comment