HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Bazar with ?


Well hello there ? Assalamualaikum :) Harini ada story cerita loh #memeyladahblogkan . So harini online mcm biasa smua lah . emm senang aku trus ke main story la kan . Ok , secara tidak terancang aku pegi bazar dengan 





.











.












.












ishh dengan sapa ?












dengan fy (yg pkai bju tudung biasa ) . Yapp , mesti ada yg terkejut kan ? mcm mn aku bole pegi bazar dgn dia padahal cakap pun tak pernah . Well , kami chat dalam fb kemudian aku tnya dia tak pegi bazar ke . dia ckp tada org nk pegi dgn dia so do i lah kan . jadi dia ajk , lpastuh aku malulah kan sbb tak pernah menyembang face to face >< at last aku decide pegi jgk . 

kami meet dkat bus stop and trus ke bazar . mula mula survey makanan lpastuh round 2 bru beli . Hehe . Fy beli Kek Batik and i plak ayam dgn air yogurt apple . after that we on our back home . Emm , this is my first time kluar dgn dia . sblum hnya chat saja walaupun rumah tak jauh mna kan . Tapi best . Nak describe pasal dia ckit 

  • Tinggi dari aku #wellakupendek
  • Comel 
  • Bergigi besi :B #sukatgk
  • Otak gila gila 

Hehe , soryy klu tersilap tulis ke apa ke ye fy . i've a great day with you :) Btw , thanks sbb teman ye .

No comments:

Post a Comment