HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Berbuka


Well , salam #baik sudah . So how your fasting ? Dah penuh utk satu minggu ni ? Haishh penjam celik penjam celik dah satu minggu kita beribadah puasa kan ? so tinggal lagi 3 minggu to go ! #Raya . Jadi harini ada beberapa perkara yg berlaku dkat aku and btw harini aku berbuka dkat kdai cikpah . 

Pekara pertama yg terjadi is helmet aku dah kecai . maksud aku helmet aku punya viser #taktaunkejalah tuh dah pecah . pekara ni berlaku sbb aku pegi tegur rifdi . Hoho . aku letak helmet dkat kusyen moto dan tetiba jatuh dan pecah . time aku tu aku nk pegi kdai cikpah dlam pkol 7.15 mlm . nasib baik lah helmet kakak aku ada jdi aku rembat dia punya helmet lehh apa lagi kan . 

Sampai kdai cikpah , aku berbuka dgn family dia . biasa biasa jahh , jnji perut buncit smpai aku buka tali pinggang #johhygtuhpunnkbgtau . blik rumah pegi lepak dgn myra dan ida plak . terawih ? tak pegi pun . Ngeeee ~ #akutakbanggaokay . 

No comments:

Post a Comment