HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Bercalar T-T


Well , aku nak announce yg motor aku bercalar lagi T-T . #siotjahh . Nak tau knp ? mehhh nak crita . tadi ptg aku pegi tusyen dkat BM . whoaa , jlaan sesak sbb budak jit sin kluar . pegi tusyen , blaja blaja blaja pkol 4.30 balik . 

kejadian berlaku time aku otw blik ke rumah . dkat nak belok ke kamdar tuh aku nk ke kiri tapi kereta belakang aku rapt yg depan aku ni plak taxi lembab mcm baby plak . dia bg signal tp tak berhenti henti , lpastuh dia rpat dkat aku then kena lahh moto aku bercalar dkt tepi bwh moto --' . ni smua salah taxi lembab tulah . bwa macm apa lagi --' 

apa pun aku redha atas apa yg berlaku dan anggap ia sbagai pengajaran dkat aku utk bersabar . kakak aku ckp knp tak hone jah . aku tak bole nk kata apa2 dah sbb geram smua ada >< 

No comments:

Post a Comment