HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Dari sudut hatiku


Klu korang tgk dari statement pun mcm tau tau je aku nk ckp pasal apakan ? Yeee , it from my heart . act dah lama aku tak post pasal ni kan sbb aku try to forget about him . Aku dah luahkan perasaan aku terhdp dia dkat membe yg terdekat . Smua pakat ckap bodoh lahh laki mcm ni , baik aku jgn asyik layan dia . aku pun trylah . 

Aku dah try smua nasihat membe aku bg . act aku dah try smuanya tp still can't get him out of heart . kenapa kau susah sgt nak kluar ye ? aku tamau ada perasaan terhadap kau dah okay . smpai skrg kot . asal aku tak fikir pasal kau je tetiba terbayang . teringt about our memories together . aku tau kau dah bahagia dgn dia . im happy for you . she is lucky .

after this i've to do what i have to . this is for my own goodness okay . please .

No comments:

Post a Comment