HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3


Heyhooooooo ~ aku sudah kekeringan idea nak update blog --' any sugges ? klu ada comment please :) Ty .  

Sekolah harini memey mengantuk btol . klu bole nk tido je keja aku . tpi aku pegi basuh muka brulah rasa segar bugar , ngehngeh . sambung belajar . hmmmm , yg ni tak sukanya . kebanyakkan cikgu sruh hantar buku hari jumaat ni . perghhh --' aku buat skit jelah . dahlaa kerja skolah karangan , esei , nota lgi . gelallah amy ! dalam kepala ni tgh fikir nk pegi ke tak nak ke tak . Hushhh , kemalasan sungguh aku ni kan . klu skip jumaat ni , lpas raya kena jgk kan ? hehe . mau lari mana amy oihh . sama jgk kan ? emmmmm , mampos lahh . rajin2lah aku kena selesai kan kerja yg sepatutnya aku siapkan . AMIN .

No comments:

Post a Comment