HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3


Ni nak share story lagi . Well , lpas hbis skolah td aku terus pegi rumah abah sbb kakak sruh hntar surat dkat abah . jumpa lah tok kjap . sembang2 dah pkol 1.45 ptg . it time for to go to my mom house . time tuh abah tido . tapi takanlah nk kluar umah mcm tu je kan ? jadi ckp dkat abah ' Abah abah abah , adik balik dlu tau ' . Kemudian abah ckp ' kjap kjap #smbilambildompet . nahh , amik ni ' . Aku like wahhhh , tima kasih . salam dgn abah trus blik . 

Smpai rumah trus letak dlam 












.












.













tabung . lawa tak tabung aku ? haha , mlas nk cari tabung aku pun sumbat je dlam cawan coco cola tuh . aku bukan apa . aku bangga dgn diri aku sbb dlam satu minggu aku simpan duit saja dah rm *** dah . jadi im very proud of myself to behave like this :') im trying to save my money right now . 

jadi kpd smua , aku sorry klu statement kali ni agak bangga la kan . tapalahh , apa2 pun im sorry okay . Kbai .

No comments:

Post a Comment