HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3


Salam :D well aku rasa dah 2 hari aku tak update rasa rindu nak mampos lah plak kan ? rindu aku tak :D mesti tak kan #apakesah . Haha , knp aku menghilang selama 2 hari ? al-maklumlah tuan punya berokband ni guna jadi aku tada kesempatanlah kan . 

Ok2 back to the main story . here the story , hari sabtu yg lalu aku pergi kluar berbuka puasa dkat kedai cikpah bersama sahabat handalan #ayattakbolehblahlagike? pkol 6 aiman dtg amik dgn memandu keretanya iaitu Avanza .smpai kdai cikpah trus pegi bazar yg berdekatan . 

pegi dan balik smpai kedai trus hidang dan tggu waktu berbuka . sudah smpai waktu . apa lagi ? makanlahh kan :p lpas smua perut sudah buncit sbb kekenyangan . kami smua except cikpah pergi Uptown Perda . berjalan2 smbil cuci mata last2 aku tak bli apa2 pun --' diaorg jelah yg beli . 

im sorry btw aku kluar berbuka dgn amirul , humaira , aiman , ehsan dan amin . i forgot to mention their name . my apologize . smua budak laki je yg bli . otw nak blik , aku terjatuh dkat longkang #malu siot . act , longkang tuh tu dia ltak kotak tp kotak tuh dah mcm lembik jadi aku pijak jeh trus termasuk sebelah kaki . mak ai , malu hbis dohh >< nasib baik skit ja yg nmpk --'

smpai rumah pun dah pkol 10 mlm . great day :) thank you sayang sayang sekalian :*

No comments:

Post a Comment