HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3


Sekarang ni aku sedang menghafal semua jawapan utk exam PJK . Aik jap jawapan ? weii mana acih kan ? Haha , al maklumlah cikgu aku ni baik sgt smpai bg soalan exam PJK awal2 lagi sbb apa ? sbb dia nk tlong kami lahh . sbb . sbb lagi . sbb sblum ni mna lahh ada exam pjk kan . trimas lah cikgu sbb baik hati sgt dkat kami noh . and and thank to megan sbb dia tlong carikan jawapan utk smua budak klas kami . dia paste dkat dlam group kelas dkat fb . kami mmg goyang kai habis lahhh . 

now kena hafal dgn btol2 sbb org dah susah pyh carikan kan ? Trimas skali lagi ~ Kbai .

2 comments:

  1. bkn exam PJK bole tembak2 je ker.. da senang sgt

    ReplyDelete
  2. memang lah senang bg yg membaca . bg yg tak membaca dan tak hafal , hmmm susah leh . dgn alat ni dan alat tuh and kesihatan smua lagi .

    ReplyDelete