HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3


Tadi petang jumpa syahmi dkat Bazar . kesian dia dtg sorang jeh yg lain tah kemana . ok , blik rumah aku chat dgn dia tnya mlm ni pegi kdai cikpah ke tak . dia tak sure lagi and dia sruh aku pegi dlu . pkol 8.30 aku pegi rumah myra kemudian pegi lepak dkat bench dkat area taman #yee , kami tak pegi terawih so ? 

pkol 9.30 mlm aku pegi kdai cikpah . memeng tada org kot tp okay lahh nk buat hingat habis kan :D pkol 10 lebih bru syahmi dan aiman ada sbb diaorg pegi terawih . Whoaa , lama sudah tak jumpa syahmi ;) long time no see lah org katakan , ngeeee ~  lpas hbis luangkan masa bersama kami pun blik dalam pkol 11 . esok syahmi dah balik hostel , soo take care nohh . HAHA

No comments:

Post a Comment