HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Terpegun


Well , tadi aku mmg kehabisan idea . lepas aku buat tinjauan dkat blog blog org aku ada idea . soo inilah ideanya . emmmm , apa dia ? haha , it about creativity . yappp . aku taktau kenapa aku suka sgt tgk org buat tulisan mcm ni #ala ala gmba tuh . smua dpat inspirasi dari tumblr . jadi aku nk tau jugak mcm mna diaorg buat . aku ada tnya membe . dia buat guna photoshop cs5 . aku tada photoshop tapi aku teringin nk try .

emm klu nk tgk sample korang pegi blog ni  :


Diaorg punya best best . #nk pegi copy photoshop cs5 dkat akmal . 

No comments:

Post a Comment