HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3


Wahhhhh , agak memecahkan rekod juga la harini . sbb aku tak tido lama pun time buat exam #bagustak ? Harini second last day of exam ! Yeay yeahh .subjek apa ? Sc , Psv dan Psk . Well , sc boleh tahan lahh sbb aku baca f4 jeh dkat skolah bru nk gegeh dgn f5 . alhamdulillah aku boleh jawab dan aku tak tido pun sbb masa pun just 1 hour ja --'

Lpas hbis seni plak . dapat kertas nampak mcm senang jeh . mmg senang pun act tapi kan kan masa mmg tak ckup walaupun 5 soalan je pun . tak sempat nk lukis + warna smua bnda lahh . tapi aku alhamdulillah sempat jugak . lenguuh tangan hbis .

Berehatlahh dalam sejam tapi smbil study Psk lahh #act aku tak buat revision psk pun . Dpat soalan aku main hentam jelah apa yg aku igt yg aku baca yg aku tahu yg aku apa lagi ahh ? yg yg yg lah kan . hbis jwb sempatlah jgk tido tuh pun 15 min ja . Hahaha .

No comments:

Post a Comment