HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

16092011 Jumaat Part 2

Kembar , adik kpada Humaira

Salaaaaaaaaaaaaaam :D Hari dan event yg aku nnt nnt kan selama ini akhirnya berlangsung jgk , alhamdulillah . semua berjalan dgn sempurna :) apa event tuh ? event yg kami buat is BBQ , Lol :p hnya setahun sekali je kami buat . ni pun smua pakat bg sumbangan . yg dtg pun limited jehh , ngeeee :D event start pkol 8 , bakar ayam smua dlam pkol 9 lebih bru dpt makan . tepat pkol 10 main mercun plak #rayatakhbislagi . dan dan dan  beri kejutan dkt smua . Heheh , apadia ? aku and aothers main spray :p Gilalah mmg hbis bju . antara paling truk kena aku dengan diana . ni sbb si rifdi yg bongok tuh ahh . aku nk ckp dkat dia something kemudian dia pegi sembur spray dkat mata dgn satu kepala aku --' gila btol budak ni . Siap engkau nnt ehhh >< 

pkol 10.30 mlm ramai yg dah balik . Haishh , rasa kjap jehh . tapi segelintir masih stay utk lepak sampai midnight :) kami menyembang smbil kemas . lpas midnight bru balik rmah . 

Emmmmm , sorry klu tak letak gmba . Act nk letak tp camera plak buat pasal , majoriti dlam camera smua video . Jadi nnt i'll take dkt camera diana and make it as random pics :)


Just wait and seee . I'll put in blog later ahh . Promise :)

No comments:

Post a Comment