HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Pokai - Panas - Basah Lencun


Salam , hmm hari sabtu ? apa yg aku buat ye . ohh , aku pergi Jusco dgn ida :) kami pergi shopping . dalam pkol 11 dah pergi . aku beli kasut dan skirt . ida plak kasut dgn baju . tak sangka kami shop cepat . Emm , hmpir terlupa kami tak breakfast lagipun --' sooo , pergi makan dkt Old Town , yumyum :p . Pkol satu lebih balik rumah . kejap pergi . lagipun ramai sgt org nk hangout . btw , aku tak dibenarkan tgk wyg act --' it's ok . 

Lpas zohor , aku , myra dan meon ke McD Perda . kami pergi sana semata2 nk wifi jeh . igtkan pergi papa sani nk hantar tapi dia belah pergi ke kerja punya awal , takmau hntar punya pasal >< klu nk jalan kaki ke sana memang berpeluh tak sudah leh sbb panas sgt . last2 myra make a decision nk naik motor dgn aku . i was like Whooooa biar betik kan dlu dia mmg takmau naik skrg nk pulak . hmmm , sbb terdesak sgt . dkat McD plak terserempak dgn diyana dan fatin . dlam pkol 5 lebih kami ikut mak myra g karok . around 7 pm balik . emm , btw motor kami tggal dkat Mcd kemudian pergi amik dgn myra . 

Dkat Mcd hujan tak lebat sgt hnya rintik jeh . dtg dekat dpn ABC Corner lebat plak --' takan nk berhenti kan kami pun redah jelah dgn baju smpai lencun accpet myra la sbb aku lindung dia . Smpai rumah myra tgk Avatar :D #minatgilaceritatuh . Kbai . 

No comments:

Post a Comment