HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

25112011


Salam , helooooo everyone :D haishh knp aku happy ni ? Haha . yelah happy sgt doh sbb dpt jugak merealisasikan plan myra dgn aku ke Sunway harini . Alhamdulillah . 

mula2 igt tak jadi sbb masalah transport , last2 jadi , alhamdulillah . arrive dlam pkol 2.30 ptg . trus ke wyg , dan pegi tgk crita Twilight Breaking Dawn Part 1 . K , sebelum ni gua sudah tgk secara online . K , tgk online tak jelas . lagi satu tadak subtitle maka gua pegi tgk sekali lagi dkt wyg :D wyg start 3.55 ptg . tapi sempat pegi makan . after tht bru tgk . well , disebabkan aku dah tau jalan crita tuhh , aku rasa mcm bosan lahh jugak but at least aku dpt phm sgt crita tuh BUT #haishh but lagi . BUT ! byk CUT dohhh >< seriously ! time dia honeymoon dan time dia nk beranak tuhh --' hmmm , masalah btol >< tapa aku dpt tgk sbb aku dah tgk #ada masalah ? Hehe . 

Overall , dpt mkan subway lagi :D yay , haha #pulun . Kbai . 

No comments:

Post a Comment