HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Clouds & Sheep

Esok nak SPM tapi aku still relax lagi . Well , kita tak boleh nak stress sangat kan . Kenalah jugak tenangkan fikiran . aku dah mengadap buku dari pkol 9 smpai 12 tghari #nakhabak . So , abg aku ada perkenalkan satu game ni yg agak best , bukan agak sorry tapi mmg best pun . syok gila main . comel pun ada :D 


ni game dia , Clouds&Sheep :) grafik dia mmg cantik lah . game ni hnya utk org yg menggunakan phone yg ada android saje ye . klu ada pegi downloads , tak rugi punye . Hehe . nak tau lebih lanjut tgk video ni :)


1 comment: