HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Last Paper !


Well hello people , esok adalah saat yg paling aku nanti nanti kan , fuhhhhh . esok adalah last paper yg akan aku amik sebelum meninggalkan zaman persekolahan aku #ayttakbolehbakulagikeh ? #abaikan . K , esok pagi gua ada subjek perdagangan . sebelah petang plak , seni . then hntar buku teks and im awayyyyyy from school lah . soo sekarang ni actually , mmg aku kena study kan and i know about that BUT otak aku ni plak tak dpt terima ilmu nak masuk --' grrrr , apa kes skrg ni kan . peliks sungguh ahh kau ni . yang tuh satu , lagi satu , gua dah tgh buat practice utk seni , dah start sketch dan warna but spoilt skit then trus gua fed up . mmg skrg ni im not in mood for studying . 

apa apa pun , tawakal jelah kan . just do what i've learn before . soo , tmr on 5 pm , i am officially FREEDOM :) #wishmeluck .

No comments:

Post a Comment