HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Twilight - Breaking Dawn Part 1


Morning peeps :) what a lonely day for me , hehe . aku bru hbis tgk Twilight - Breaking Dawn Part 1 buat kali ke 3 tadi . hmmm , bosan punya pasal #nakhabaq . ada org tertnya tnya dkt mna aku tgk . yelah , kan blom kluar dkat wyg lagi kan ? aku tgk dkt radiogempak.blogspot.com and trus download . klu tgk guna internet mmg lambatlah jawab nyaa . baik download trus boleh tgk berulang kali . tapi crita ni dia tak berapa clear sbb rakaman dkt wyg , agak gelap skit . but overall aku paham crita dia . klu tak puas hati lagi aku nk tg dkt wyg plak , Hehe #bykduit . 

Korang have to have this movies lahh , mmg awsome . bg yg tak ikut crita ni , better you tgk dari 1st movies until the 3rd movies , bru u akan paham punya . Kbai .

No comments:

Post a Comment