HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Whattt ?


Ok , aku baru jeh lpas baca blog zack #membe aku . sungguh tidak ku percaya yg dia dgn melor dah pegi daftar utk lesen kereta --' perghh style tak ckp dkt aku skali dohh . aku ni bila mau pegi daftar huhh ? hmm , igt after hbis exam mmg trus pegi punya lahh . but aku kena rancang btol2 . bru jadikan . hmmm , ok2 . after exam , nk kena beli no ID utk daftar masuk U or poli . then , klu dpt kerja , pergi kerja . kemudian brulahh amik lesen kereta , amacam ? ok tak ? ok kan kan . huhu . ok lahh . aku nk kena daftar awal , then pergi dengar ceramah plak . ok ok dah lah tuh kan . ish3 . 

apa apa pun , kita merancang tapi tuhan yg tentukan . Kbai . 

No comments:

Post a Comment