HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

You Make Us Proud Harimau Muda


Salam , mesti ramai yg menyaksikan perlawanan antara Malaysia vs Indonesia semalam kan ? including me . last night lpas aku beli burger dgn koci tgk tgk dah goal ,mcm serrrrr . mmg down ahh time tuh . tapi Harimau balas balik . cayalahhhhhh ! then maintain ja . yg gua tak puas hati time tgk tuhh , referee mcm tak adil ja . time baddrol kena truk tak ada kad pon ? grrrr , menyakitkan hati jah tgk . 

banyak peluang utk Malaysia jaringkan gol tapi takda rezeki . Lpas masa tambahan pun takda rezeki sbb offside . it's ok . Yg paling nervous time penalti , fuhhhhhhhhh . time tuhh mmg gua tak duduk diam punya . berdiri , lpastuh berjalan mcm org risau gilalahhhh ! tinggal lagi satu goal jeh , thanks to baddrol yg jaringkan goal , gua mmg respect dkat luhh ah ! you mmg deserve to be a captain lahh . 

yg gua peliknyaa after kita menang , teiba jaa nk check dadah plak ? apa ni ? igt kitaorg main tipu mcm diaorg yg main kasar nk gila tuh dohh . sepatutnya pegi ahh check dadah tuh dkat your own skuad , ntah2 depa yg ada dadah kan . ughhh sabar jelah . 

overall , alhamdulillah kita MENANG :D you makes all Malaysia citizen proud :') aku pun taktau aku semangat nak riak tgk bola . smpai suara pun dah jadi serak . yg pelik , aku tgk bola lagi nervous daripada nk buat SPM , ishhh2 . Hahaha . 

K dah panjang lebar aku punya story ni , gua nak kasi lu smua tgk gmbar yahh . Silakan :










Once again , Congrats to Harimau Muda :D Kbai

No comments:

Post a Comment