HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

10122011 Part 1 [ Kenduri ]


Hello peeps :D Pada hari sabtu yg lalu #emm semalamlahh . di pagi hari , bgun trus buka lappy dan online . tengahari plak , ada kenduri . aku pegi dgn membe aku . kejap jadi kejap tak jadi --' last2 fed up , sapalahh nk teman aku pegi makan . dahla breakfast dgn lunch tak mkan lagi , mmg terbaik lah kan . last2 ada jugak 2 org ni nak teman aku , Haha , thanks yahh :) 

time dkat kenduri aku meet mimi , dia kerja dkat katering tuhh . makanan dkt kenduri tuh pun not bad . Habis makan kenduri , pihak Melati hntar text yg lesen L kereta aku sudah siap , yeeeayy :D sebelumtuhh tukar baju dulu bar pegi amik kemudian set time bila nk belajar memandu :D soo , insyaallah aku start jumaat ni sbb aku taktau jadual kerja aku bila . Hehe . after , amik lesen . kami menuju ke Cherok Tok Kun . naik bukit kejap . berhenti dkat 1st stop , then turun balik . K penat berjalan wehh . Haha . 

Lpas panjat bukit mesti haus kan ? so kami ke Pelita dkat Desa Damai minum2 kjap sembang . plan byk tempat . insyaallah oneday akan kotakan , AMIN . 

#bersambung 

No comments:

Post a Comment