HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

28122011


Hey guys . pada hari yg tertera . adalah satu benda yg terjadi dkat aku . it kinda private act but ak nk share serba sedikitlah kan . emm , aku pelik lah kan . tapi ak taktau nk explainlah actually . ak pelik lah , perluka kau jeles dkat ak pasal satu budak kecil yg berumur 2 tahun ? smpai hntartext dkat aku mcm maki ? tak boleh ke nk tegur tuh elok2 skit ? 100% ak igt membe baik ak sendiri tau tak ? ak mmg tak percaya . ak tak save num dia lagi satu . time tuh mmg hati aku penuh dgn perasaan benci ah . klu boleh malas nk contact dah after this . tapi disebbkan dia membe ak , ak nak tau hal sebenar . nasib baik dia ckp kau yg hntar >< tlonglah respect skit ? kau tu muda lagi , fikir matang skit bole ? pasal budak kecik je pun . dia dah minta maaf bg pihak kau . soo , please appreciate that k .

FYI , ak gila fanatik dkat cicik since i 1st met dia on 2010 k . Dah malas nak perbesarkan cerita . and before that , please THINK WISELY BEFORE YOU MEAN IT OKAY ? TQ :)

#luahan hati . 

No comments:

Post a Comment