HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Arthur Christmas


Salam people ! Well , on 11122011 . Gua bersama teman gua iaitu Pka dan Miza ke Sunway Carnivall . Emm , sebelum bertolak , kami search internet nak tgk movies apa yg ada dkat JJ tapi semuanya bosan so kami ke Sunway saja lahh kan senang ada jugak movies yg menarik . Lpas zohor kami bertolak dari Kota Permai ke Seberang Jaya . 

Kami tgk crita Arthur Christmas in 2D . Emm not bad crita tuh . at least aku dah merealisasikan impian aku nk tgk crita ni :D Kbai .

No comments:

Post a Comment