HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

First day


Heyyo peeps . Semalam first day aku kerja . mmg gila2 getaq sgt2 . biasalah baru nk biasakan dirikan . start pkol 7 balik pkol 11.30 mlm . First time masuk kitchen dia mmg luas skit tapi sempit skit . then , aku diajar oleh kak ayu . dia tunjuk smua tempat2 simpan bnda ni bnda tuhh . Then , aku diajar utk masak fries . Hmm , mula2 tgk susah but klu dah buat lama2 senang lahh jadinyaa . 

Time malam pelanggan mmg ramai gila . buat kerja pun kalut , dgn drive thru lagi . K , abaikan pasai itu . Aku mmg puas kerja dkt situ sbb smua crew termasuk manager dia mmg sporting gila . tgk mcm family saja .Yelah , kerja tak boleh stress sgt kan nnt tak jadi plak kan . Hoho . Kbai .

No comments:

Post a Comment