HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

FREEDOM !


Hello FREEDOM ! Muahehehe . tepat pada pkol 5 ptg tapi bg aku awal , hehe tepat pada pkol 4 ptg , aku dengan rasminyaa menamatkan Sijil Pelajaran Malaysia bagi tahun 2011 , aminnn . alhamdulillah , smua exam aku dapat jawab dengan tenang . yg tak dapat jawab, hentam jahh . janji gua dah lepas . let the past be the past . i don't even want to think about it anymore .

after all , i gonna miss my school SMK Convent BM :') i went to that school since i was 7 y/o eventhough there are more school near my house but i refuse it . i love to be in SMKCBM . no boys #imnotlesok . hmmm , harini juga the last days for me to wearing school uniform . lepas ni simpan dalam almari buat kenangan , hoho . buku teks smua dah hntar , legaaaaaaaa . ehhh , mcm mna dgn bilik aku yg penuh dgn buku ?emmm , maybe ada yg akan di recycle , ada yg akan di derma kepada rakan yg akan mengambil spm next year #baiktak ? muahahah .

lpas ni bilik aku akan jadi agak kosong lehh . dannn aku nk decorate bilik aku :D oh oh oh , nak habaq skit , aku dah beli no PIN utk mendaftarkan diri ke Universiti atau Politeknik . Hehehe , Kbai . 

No comments:

Post a Comment