HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Siap !


Salam smua ! Yoo , harini penat skit lahh . Lpas kerja ak shoot away to Maybank Juru dgn mak . Kami pergi ttup Akaun Yippie #kanak2punya . Lpastuh buka akuan baru plak . and then im officially ada Kad sendiri :D senanglahh nak cocok duit nnt :D . act , aku nk buat akaun baru pun sbb aku kan dah kerja . manager nak no akuan nk masukkan gaji nntikan . btw , bukan itu saja , ak pun telah selesai dgn membuka akuan SSPN . alhamdulilah , dah selesai dgn smua pasal bank2 ni . 

So , now i got kad :) satu maybank . satu lagi bsn :) Hoho . K , after balik dari selesai pekara diatas tuhh . ak trus ke rumah myra . then dia plak ajk ke Kondo Perda . Kami pi sana pun nk teman adik2 dia mandi dkat swimming pool . Ak text vivian but she tak balas plak . K , tgk2 dia blas dkt Fb cehh . Kbai . 

No comments:

Post a Comment