HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

080112


Ini hari plan oleh myra main badminton di pagi hari . Dlam pkol 10 lebih stop main sbb dia nak kluar dgn mak dia plak . Balik rumah mmg bosan maka aku paksa diri utk tidur . Bgun pun dah tengahari . Then aku calling pka . Next ak bersiap pergi rumah dia nak melepak tapi sebelum tuh aku ke Melati dulu nak booking test JPJ utk lesen kereta . Soo , aku amik test on 17012012 ni :) Pkol 1 aku smpai umah pka . tapi dia pulak nak kluar wif family dia tapi dia ajk ak . Aku ? follow jehh . Berjalan di pacific until 3 lebih then makan . Thanks to pka family sbb sudi bawa saya and for the food :) Lewat petang pulak , office call sruh masuk kerja utk midnight tapi sepatutnya aku off harini tapi kena masuk nak buat mcm mna kan . Huhu . Kbai . 

No comments:

Post a Comment