HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Gempa Bumi


Vas Happening ! Ada rasa gempa bumii tak sekitar pkol 5.30 ptg tadi ? Fuhhh , pengalaman kedua yg menakutkan bagi aku >< Ini kisah semasa gegaran tersebut . Ok time tuh mak sruh aku buang sampah jadi aku pi la buang . Time tuh dah gegar dah skit tp aku tak perasan sbb pintu ak bunyi . Time ak trun tangga nk buang smpah jaa adalahh bibik jiran ak ni tegur ak ckp yg ak rasa gegar tak . After tht aku stop kejap trus diri tegak nak rasa . Then mmg btol btol gempa bumi . Lpastuh ramai trus trun bawah , yg ak sambunglah pi buang sampah yg tak terbuang buang lagi . Pastuhh ada org calling calling aku . Yg orglain dok risau ak plak bole ckp phone lagi -- #pelikkan . Huhu . 

Huishh , pengalaman ini tak kan aku lupakan . yg gegaran kedua aku tak rasa sbb berada dlam kereta huhu . Apapun kita doakan kepada Org Aceh dan org M'sia selamat dkat sana . Kbai . 

No comments:

Post a Comment