HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Kenduri -> SCM -> Kdai Cikpah -> Rumah


Heeyy vas happeninggggg ! Yoo , semalam ak tak pergi kerja #nakhabaq sbb nak pi kenduri fiejan . Lama takpi jumpa membe sekolah , itu sajalah saat yg boleh reunion balik , selalunya bila nak meet mesti ada jaa yg tak boleh hmm . Jadi pkol 1 me miena dgn tasha pi rumah fiejan . Tasha drive . ak dok seat tepi sbb nak kna tgk dia bawa keta cause lesen baru lagi . Miena ? dia dok diam dkt belakang jerr sbb taktau apa2 , hehe . Disebabkan tasha taktau umah fiejan , kami tukar driver . Alhamdulillah , smpai juga ke destinasi dgn selamat . Then meet tuan rumah dgn fella yg lain . Mula2 makan bg kenyang perut dlu baru laa nak buat hingaq , hehe . Pkol 3 balik lerrr . Ak drive . Thanks to mak tasha sbb bg drive her car :)

Lpas makan kenduri , melencung pi Sunway . Mula2 igt nk tgk Aku ada , Kau ada ? tah jadi mcm mna tah last2 tgk MIB 3 . Itu ak tgk dgn member sekerja aku sbb terserempak . Si miena pi tgk dgn bf dia . Ak tgk pkol 3 lebih tp miena pkol 6 . Soo ak tgk wyg lain plak . Soo ak decide tgk What to expect when you're expecting sorang sorang . Fuhh , overall mmg bestlahh movie yg ak tgk . No regrets . Malam pun dah menjelang kami pun pulang .

Sementara balik umah , pi singgah kdai cikpah . hmmm gossip dgn dia lpastuh balik . K , ak nk thanks to Fiejan sbb jemput pi umah ang ;) Kbai .

No comments:

Post a Comment