HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Picnic


Hello guyssss ! Longtime huh ? Sorry , hehe . Act ak nk update tp ada hal plak . Ok . Soooo , isnin yg lalu emm lebih senang 11hb June yg lpas Store Mcd Perda ada buat picnic . Jadi smua org berkumpul dkt store dlm pkol 7 , makan sarapan pagi iaitu Bihun goreng . Kemudian dgar ceramah skit dari store manager . Dlam pkol 10 pagi bru lahh bertolak ke Tanjung Asam . Total smua ada 6 kereta yg pergi .

Arrive dkt sana dlam pkol 11 lebih . Suasana di situ agak tenang tapi panas skit . Nama pun dok tepi pantai kan --' Letak barang smua trus di arah tukar baju . Thenn , bersenam . Barulah game pertama di mulakan . K lupa nk habaq , setiap kumpulan ada 6 org . Smua ada 4 kumpulan . Biru , Merah < Hijua dgn Ungu . Ak kumpulan biru . Game pertama kami main letak bola pingpong atas sudu . Then rest . Game kedua , mmg rasa nak termuntah sbb kena cari straw dlam tepung . Kemudian rest . Makan tengahari . Lpas makan trus masuk laut .

Game ke 3 , isi air dalam btol . Rest kjap jer . main game 4 , tanam sorang ahli lpastuh reka satu cerita . Akulah mangsa kena tanam . Jenoh nk bernafas . Bole mati oihh . Time kena tanam tuh, hbis gatai satu badan . Last game , main tuju kasut . Awww , lama kot tak main tuju kasut . Last main pun time darjah 6 , huhu .

Hbis main game , pi mandi . bersih kan diri . Manager umum team yg menang . Team biru lerrr , hihi . K lpas packing utk bertolak pulang . Sebelum tuhh , last destinasi kami di Char Keuw Teow Permatang Pauh . Fuhhh sodap btol . lama tak makan . Balik rumah pun dalam pkol 8 malam .

This picnic mmg best ! Thanks . After this ak nk smbung belajar dah . Kbai .

No comments:

Post a Comment