HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Firstday Class


Ho-ll-a . Ckap pasal 1stday class ni mmg aku EXCITED kott ! Hahaha . *itu semngat yg kita nk , haha . Start class pkol 8pg tp aku set jam pkol 6pg sbb takot nnt tandas full . Lagipun smpat lg nk breakfast . Hihi .  So aku pegi kelas dgn classmate lah kan . Arrive dkt class , duduk dkt depan sekali senang nk dpt ilmu org katakan . Then dpt bertemu dgn Pensyarah yg pertama Puan Liyana . Hbis klas dia selama 3jam kami kna pergi Library utk selesaikan tugasan yg diberi . Kami kena cari 7 buku tp yg jumpa 3 saja . Hm nk buat mcm mna . Pening dok pusing yg sama ja . Last2 fed up . Kemudian kami dimaklumkan class pkol 11 dibatalkan . Shitt , it okaylahh .

Jadi kami amik kesempatan pi makan dulu . Lpas sempat lagi tido dkt bilik sbb class seterusnya start pkol 2 ptg plak . tapiiiii pkol 3 ada ceramah pasal ptptn . disebabkan ada ceramah jadi class pkol2 dibatalkan . jadi hanya satu class saja yg ada utk harini . mmg shit lahh . jenoh nk kena cover balik nnt kan . it okay lahh . Firstday mmg dah penat . Balik bilik tido trus . Kboi .

No comments:

Post a Comment