HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Independent


Salam , apa khabo smunyee ? Aku sihat saja . Emm okaihh dah nak masuk 3 minggu aku stay dkt Perlis ni . Kjap je kan . Hm , soo minggu ke 2 kelas dah start belajar . Bila kelas dah start belajar , kita mesti tamau ketinggalan kan . So , ak decide ak tamau pi kelas lmbt . If aku tggu org , dlam pkol 7.45 pg bru nk bertolak pi kelas . lagipun , kelas bukannya dekat agak jauh jgk lah . sementara jalan nk pi klas pun makan masa 10min . naik tangga lagi . Klu dtg lmbt tempat mesti full , aku lebih suka barisan tengah atau depan bila nk belajar , barulah masuk sikit . klu dok belakang rasa mcm di abaikan . Hmm .

Sorry lah kawan aku if baca ni , bukan apa aku just nk tepati masa aku . Aku act tak kisah jalan sorang2 pi kelas , lama lama ia akan jadi kebiasaan . Lagipun , ia boleh jadi satu pengalaman jgk . Well , klu nk hidup berdikari kenalah mcmtu , takpyh nk ikut org sgt nnt kita yg menyesal kelak kan . And sekarang ni aku nak berkawan dengan smua org . At least kita ada chemistry dgn budak kelas . Klu tak kenal sama sendiri susah . Lagipun byk kerja kna buat dalam group , presentation smua tuh la . Tapi sombong tuh tak boleh nk kata apadah . Kita tegur mcm haram muka ja . Biarlah hidup depa , pandai2 nk hidupkan .

Again , im sorry if making you mad or protest with my post . it based on my experience that happen to me . Sorry again . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment