HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Lastday Orentasi


Lastday of orentasi quite OHSEMM ! cause lpas solat subuh ustaz bagi tido sbb kami smua keletihan tak ckup tido . Dpt 30min tido mmg best lahh . Ada gmbar yg aku snap boleh tgk dkt twitter ak , hihi . Bgun tido smua pakat mamun lagi , trus pi makan pagi . Kemudian pegi dewan ada taklimat dan taklimat dan taklimat lagi . Barulah dpt rehat . Hbis rehat ada Majlis Penutup PLK . Lpas hbis penutup mmg legaaa bhaiii ! Huhu .

Then , dgr taklimat agama . Hari terakhir kami bersama fasi mmg sedih dan gempak hbis lahhkan ! sbb depa kena denda mcm mna kami kena denda dulu , mmg bising hbis satu dewan -.- yg sedihnya time tgk video yg dirakan sepanjang minggu orentasi :') Balik bilik pun dah lewat . Apapun , aku nk thanks to kak dan abg fasi , korang mmg the best ! walaupun garang . Kbai .

No comments:

Post a Comment