HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Thanks Cik Pah :)


Hello yaaahh . Alhamdulillah , dengan bangganya ak selesai pekara yg nak aku selesaikan harini . Apa pekara tuhh ? K ni nak crita ni :D Dlam pkol 10.30 bertolak pegi amik cikpah . Pekara pertama yg perlu ak selesaikan is pi sekolah mintak tanda tangan PKHem . Suasana dkat sekolah dah lain dahh . Byk jgk perubahan nyee . Benda kedua yg nak disettelkan is pi CIMB Bank utk tebus cek . Tak smpai 5min sudah siap . Seterusnya pekara ke3 , pegi pusat urus zakat amik borang bantuan . agak dlam 20 min baru lah dpt -.- pekara ke 4 kami ke Jusco , mau pi Bank Islam . Nak bayar duit yuran . Masuk bank , hm ramai ya amat tp ak amik no siap2 baru isi borang . Alhamdulillah selesai yg itu . Disebabkan hujan lebat , kami pi makan lunch dlu . Lpas makan barulahh hujan renyai . Smpai dkt motor tgk helmet bukan main lencun >< Haduihh spoil btol . Helmet ak tak teruk sangat tp helmet cik pah yg smpai air bertakung , gila btol .

Basah tak basah kami redah . Lalu dkt Sejati Gemilang stop sekejap jmpa mak cikpah . Sementara cik pah jmpa family dia , ak pegi buat Medical check up dkt klinik sebelah dia . Check check check , siap kjap jaa . Smuanya Rm70 . Ok lahh kan . Hujan makin renyai , byk bnda blom settle . Pi tnya mak dia mintak kebenaran utk pinjam kereta . Alhamdulillah , dpt pinjam . Jadi aku yg drive sbb cikpah blom ada lesen . Mula2 pi sberang  jaya , amik baju kurung yg diupah . Kemudian pi Cool blog dkt pauh indah . Then baru pi Jusco balik . Mau beli barang -.- cari cadar tak ada yg warna biru >< Gerammm .

Pkol 5 ptg pi amik adik cikpah dkt Sunway . Thenn balik . Alhamdulillah , smua benda yg dirancang berjalan dgn lancar . Thanks to cikpah sbb sudi teman ak :) and tak lupa jgk to mak cikpah sbb bg pinjam kereta . Kbai .

No comments:

Post a Comment