HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Tragedy happen


Continue ,

Jadi lpas tengahari aku kenalah balik ke PTSS semula . Okayy , barang dah packing hbis . Alhamdulilah smua dah ready . Jadi aku meet kawan aku dkt Stesen Bas saja . Pkol 3 bas bertolak . So , aku naik bas Transnasional . Duduk seat yg single mmg best . Dgr lagu guna earphone , tertido . terjaga dah dkt Alor Setar . Jam time tuh pkol 5 ptg . Dkat laluan mana taktau , tetiba bas mcm nk terbabas , senget sebelah . Tgk2 tayar belakang sebelah driver tercabut keluar .___. mcm mna jadi mcm tuh taktau . Mmg shocked hbis wehh , time tuh igt kan dah nk bertemu ajal tpi masih selamat . Alhamdulillah , aku masih hidup , sihat lagi . Takda cedera apa apapun . Tapi agak trauma sbb benda kita expect terjadi kan .

Setelah 20min jadi mcm kayu tggu mcm org takda tentu hala , kami akhirnya dpt tumpang satu bas ni ke Kangar . Smpai kangar pun dah pkol 6 dah dekat pkol 7ptg . Igtkan tak sempat nk berbuka dkt bilik tapi sempat :) Syukur sbb smua bnda selamat . Mungkin trajedi ini menjadi satu peringatan dkt kita bahawa mati tak tentu bila . Nyawa kita ditangan Tuhan , dia boleh amik bila2 masa saja . Aku ckp pandai -.- Kbai .


No comments:

Post a Comment