HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Welcome to PTSS


What's up ? Agak lama aku tak update . Boleh dikatakan tak smpai sebulan . Hm ok lah kan . Soo , as you all know that aku dpt tawaran sambung belajar dekat Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin . Kos aku is HOTCAT . Emm Diploma Hotel Catering . Hari pendaftaran berlaku pada hari Isnin yg lalu 9/7/12 . Bgun2 trus excited nakpi tempat baru . Barang smua dah siap packing . Smua family aku ikut accept my sista . Dia ada practice utk sofball . Alah dia tak ikut pun takpa sbb kereta penuh dgn barang aku saja ._. mmg takda ruang utk dia , hihi .

Safely arrive PTSS pkol 9.30 pg . mmg ramai org . aku just buat cool jeh sbb tak kenal kan . Aku dapat kamsis Blok B2 no 1.1 , maksudnya tingkat bawah hujung sekali . mmg syoik ahh sbb dkt dgn bilik air dan tmpat basuh baju . Aku igt dpt bilik utk 4 org tpi dpt yg 2 saja . Lpas aku masuk bilik baru smpai roomate aku . Dia org Alor Setar . Lpas kemas bilik , dlam pkol 11 pg pelajar kena berkumpul pi Dewan Harum Manis . Timetuh laah nk say Bye bye . Aku peliks sbb aku tak menangis pun -.- Setitik air mata pun tak . Sbb aku buat biasa hidup dkt sini . Mmg berat hati nk tinggalkan parents kan . Hm .

Otw ke Dewan mmg kena naik tangga yg beratus ratus -.- mmg tinggi mcm tangga dkt Batu caves . lpastuh dgr taklimat smua tuhh . Balik bilik then kena berkumpul balik . Yg tak boleh belah nya , sorang lambat smua kena GRENADE *meniarap atas jalan . Byk kali plaktuh . Huhh . Hari pertama orentasi dpt bju batik dgn beg ptss . Balik bilik pun pkol 12 tghmlm tp kna berkumpul pkol 5pg . Gila btoi -.- . First day mmg penat . Kbai .

No comments:

Post a Comment