HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Raya Pertama 2012

Salam , 1st of all aku nak minta maaf sgt2 dkt member yg hntar mesej raya dkt aku sbb aku tak balas . Sorry weh , kdit aku tnggal 5sen . Nak topup malas nk kluar umah . Well , terima kasih sbb sudi hntar mesej dgn aku yerr :) Tak sangka lagi byk dari last year . Apapun ak nk ucap ' SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI , MAAF ZAHIR & BATIN ' buat smua umat Islam seluruh dunia . Aku mohon maaf jika ada buat salah silap atau TERlebih marah TERlebih melawak dan TER TER TER yg lain lah nohh . Huhuh . Jadi kita smua mula balik dari kosong lah yer  Hahaha .

Jadi raya pertama aku adalah di rumah mak aku , bersiap pun makan masa yg lama . Tahun ni aku memakai baju berwarna P!NK >< Haha , aku igt tak masuk dgn aku sbb aku agk hitam tp alhamdulillah ok jgk . Hehe . Time nak bersalaman dgn mak pun dah menitis air mata . Hmm biasalah ak byk buat dosa dkt mak aku . Dia pun faham .


Lpas beraya dg mak , kami automatic pegi rumah maktok dkt permatang rawa . Setiap tahun mmg WAJIB pi rumah dia . Lagi2 dpt makan laksa dgn ayam masak merah XD Yammmay . Walaupun menu yg sama tiap tahun tapi  ak tak pernah jemu :D Hbis makan , pergi ruang tamu tgk crita Running Man jap . Gelak smpai tak igt dunia . tgk jam dah petang . Lpastuh ak taktau nk plan pegi mna . This year mmg beza gila sbb slalunya raya pertama balik kg tp keadaan tak mengizinkan kami hnya berehat dkt rumah .

Disebabkan waktu byk yg lapang , ak call lah sapa yg ada . Soo , ak dpt join ani pergi beraya rumah Syatirah , azreen dgn aina :) Seronoklah sbb dpt jgk ak beraya dgn diaorg . Malam barulah smpai rumah . Thanks ani sbb sudi ambik dan hntar ak pulang yerr .

Malam pulak , ak pi lepaks dgn miena and afini . Last minute plan tgk wayang , mula2 igt nk tgk Step Up Revolution tp time dah lewat , kami pun tgklah Hantu Gangster . Mak aii , lawak kot . Suara kami bertiga yg kuat XD Hahahah . Hbis wyang balik trus . Pffffft lewat dah . Ohhh thanks to Afini sbb belanja wayang :) Kbaoi .

No comments:

Post a Comment