HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Toshiba


Salam ! yooo , sudah lama aku mendiamkan diri . bukan apa line internet tadak maka tak online lahh aku ni ha . Okaihh , pada Sabtu yg lalu sehari sebelum raya , aku ajk abg aku pi PC Depot nk survey lappy lahh katakan . Mula mula yg berkenan dimata hanyalah Asus tapi bajet lari soo aku pi ke pilihan kedua Toshiba .

Disebabkan promosi smpai haritu saja , aku pkat tnya family aku yg lain before nak beli . Smua setuju , jadi tggu apa lagi trus beli lahh . Aku ajk abg aku ikut sbb senang . Dia tahu bab bab IT ni . Aku ni tau takat jenama saja . Hehehe . Lpas settle smua bayar habis mmg lega aihh . Balik rumah , abg ak ajr lebih detail nk kna buat apa smua .


Halooo to my new Toshiba :) welcome to my life . Jgn nk buat masalah sgt yerr . hehehe . Lpasni mmg senang nk buat kerja . Takpyh nk menumpang org dah . Okaih , thanks to my family for the support :) Kbaoi .

No comments:

Post a Comment