HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Ayam Madu !

Salam . Aloha peeps ! Yoo bertemu kembali kan ? Hihi . Entah knp aku dah rajin nk berblogging . Huhu , bukan apa byk masa yg terluang jadi amiklah peluang ni kan utk aku kembali aktif berblogging :D Zaman kegemilangan aku dlu mmg rajin sangat-2 update . Skrg naik bosan klu update slalu sgt .

Back to my main story for today , sekali secara tak terancang kami kluar pegi Arau lagi . Mau pi makan Nasi Kandar Yasmeen . Ak mmg berharap sgt nk rasa 'AYAM MADU' . Alhamdulillah , dapat rasa jgk akhirnya setelah sehari menunggu , Haha . Mmg sodap gila ah . Tak pernah pernah ak makan nasi kandar smpai pinggan lincin :D ni mmg btoi2 lincin bak hang . Tak tipu derr . Harga dia pun murah . Mmg berbaloi bak hang . Hohoh . Seperti biasa sekali lagi , ak hnya mampu bg tgk gmbar for our journey lah :P



























































Well lpas senang hati dpt makan ayam madu kami singgah pasar malam :) dpt free pizza sbb tlg makcik tuh snap gmbr pizza dia , rezeki kami tuhh . Hoho . Lpas smpai poli trus pi lepak kdai akak saloon kjap :) snap gmbar sbb background dia is my fav colour :D Pkol 7 mlm baru pulang ke bilik . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment