HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Derma Darah



Salam . Harini dkt seluruh Politeknik di Malaysia ada buat Kempen Derma Darah dgn serentak . Jadi kelas waktu pagi cancel . Tapi tak bermakna tak diambil kedatangan yer . Smua klas ak wajib pegi tunjuk diri pun ckuplah . Ak bila dengar pasai Kempen ni trus ckp mmg ak takan derma pnya sbb takut jarum . Yess , im fear of needle . Dari kecik smpai skrg dok takot kott . Eleh , smua org ada kelemahan kan . Haha .

Dalam pkol 8 pg ada buat rehersal utk majlis perasmian tp tak menarik pnnya pasai . Aku dgn classmates ak pi tibai roti canai sepinggan . Haha , sodap tuhh. Hbis makan barulah kembali ke Dewan . Aku mmg tamau derma dan ak mmg tak boleh derma sbb tak layak . Kurang berat :p Haha , nasib . Alyn , tamau juga . If dia nk pun tak boleh sbb period . Tp mezzy nk sgt sgt derma . Dia dah isi borang , check darah tp tak layak sbb ada lelah . Kesian dia , mmg semangat nk derma tp tak layak . It okay dear , takda rezeki kan .

*Yg dpt derma tuh congrats lah kan . tp yg tak dpt derma tuh , nk buat mcm mna kita dah tak layak nk derma kan . Hmmm, Kbaoi .

No comments:

Post a Comment