HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Hati .


Salam . Hmmmm . Harini aku nk ckp tentang hati aku . Semua org dalam dunia ni nk hidup berpasangan kan ? Aku pun sama . Kadang aku agak jealous tgk member ak dok bersweet-2 dgn bf/gf depa . Aku ? masih belum ada calon . Semua org nk kasih sayang . Yg slalu take care about dia . Aku pernah couple 2 kali saja . Lpastuh trus jadi malas nk couple , bg aku senang utk berkawan lagi dgn smua org . Bila hati aku nk terbuka dkt insan yg bernama lelaki ? Hmm , ada member ak tlg match making ak dgn sorang mamat ni . Mula-2 okay saja tp lama2 ak rasa mcm rimas . Aihh , taktau knp . Mungkin sbb dah lama tak couple itu sbb kot . Klu ada jodoh insyaallah . Skrg ni ak lebih suka single . Klu terbuka hati barulah ak nk terima . Cinta ni tak boleh nk terburu buru dan tak boleh dipaksa nnt boleh jd gila . Ak tamau ada tekanan sgt . Setakat tekanan dlam pembelajaran pun dah gila lagi lahh klu bercinta-cantun kan . Tak smua bole handle , ada yg dah biasa bercinta smbil belajar . Eleh , org mesti ckp tamau bercinta sbb nk fokus dkt study kan . Yapp , mmg btoi tak tipu aih .

Biarlah masa skrg ni ak single , di masa akan datang kita taktau kan . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment