HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

No Class


Salam . Nak habaq ni . Harini seharian kelas takda . Why ? Because of PTPTN kelompok 2 . Ehem ehemmmm , aku ni kelompok 1 so tak kna pi Dewan la utk hntar borang byk tuh . Bangun pagi pun lewatlah jgk . Pkol 10 pg bru terbuka mata ni ha . Sblom pkol 12 tghari dah siap mandi , basuh baju , dan sidai baju . Huhh , barulah sibukkan diri dgn online . Mmg bosan kot online , sbb ramai yg tak online . Huhu ~ Boleh dikatakan seharian aku terperap dalam bilik . Breakfast makan mushroom soup . Tengahari makan roti . Terpaksa makan yg tuh sbb malas nk kluar punya pasal . Disebelah petang plak , dpt jgk makan nasi . Hohoho , semalam dah seharian tak makan , ahamdulillah harini dpt makan . Sebelum makan tuh , ak terasa teringin nk mencuba buat sauna . First time try , mmg syok . Bila dah dok lama dlam tuh sampai berpeluh ya amat barulah ak fed up tp rasa lega sangat-2 . Terasa diri ni mcm baru lpas pi Jungle Tracking plak smpai berpeluh gila . Lpas buat sauna tuh rasa mcm nk pitam pun ada -.- tp bila kuatkan semangat ak masih bole bertahan lagi . Hbis sauna , baru tibai nasi . Waktu malam plak ak tak makan sbb nk sep bajet . Roomates ak siap sua KFC tp ak segan nk terima , hihi . Last-2 dia sua sandwich , ak amik jelah sbb dia kata da kenyang , rezeki ak kott . Huhu . Terima kasih yer Tini *roomates . Itu saja utk harini, Kbaoi .

No comments:

Post a Comment