HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Outing



Salam . Kalaukah aku tahu aku balik pun takpa minggu ni tapi takdir dah menentukan yang aku kena stay dkt poli maka nak mcm mna kan , redha sajalah yg mampu . Menyesal ? mungkin ada jgk tergerak dalam hati merasakan seperti itu , tpi takpa life must go on kan . Balik kepada title kita harini , hampir setengah hari aku mengadap lappy . Bukan apa aku sibuk dok download drama korea , hihi . Bosan-2 bolehlah tgk kan . Secara tetiba kakak ak call ajk kluar . Dah ada peluang maka keluarlah kami . Mula-2 igt nkpi Kuala Perlis tapi tak jd sebab aku ckp nk beli barang dkt C-Mart Arau .

Masuk c-mart terlupa plak nk list apa yg akan dibeli . Jadi aku beli secara rawak sajalah . Disebabkan banyak stock makanan dkt blik ak berkurangan maka knalah beli byk skit saja . Apa yg aku beli ?Honey stars , Fruit Plus *coklat , Lexus , Rice Kracker dan Mi sedap . Yg itu saja amik kos sebanyak MYR 30.20 . Tapa , bg aku stock tuh sampai hujung bulan 10 baru nk hbis kott . Nnt taklah nk gaduh lapar time malam malam buta kan . Sebelum ni asyik beli nasi lemak bila ada org dtg jual bilik ke bilik saja .

Hbis shopping , makan timee . Klu ikutkan hati teringin nk makan Pizza Hut tp makan KFC . Hmm , yg ak nak komen dkt KFC Arau ni dah la kotor belah atas . Bukan tadak pekerja adakan dok relaks adalah ak tgk . Lantai kotor . Haishh , dgn panas tak rasa airconnd -..- Pfffffft . Biarla mampus pi dkt dia lah .

Overall , ak nk wish thanks to my sista sbb dapt spend time together although for a little while pun jadilah mai jenguk adik ni ha . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment