HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Padang Besar


Salam . Holla ! Pada hari Ahad pagi , family alyn decide nkpi Padang Besar . Perghh , tggu apa lagi . Alang-2 dahpi padang besar baik beli jersi . Haha , jadi bertolak keluar dalam pkol 10.30 pagi . Smpai2 trus pi beli jersi dlu sbb ak aim bnda tuh lama dah . Mula-2 igt nk beli jersi Chelsea yg terbaru tapi bju utk perempuan belum smpai lagi yg ada pun laki saja . Sedis kott . Hmm . Last-2 beli jersi Barcelona yg terbaru dgn jersi M'sia :) Legaaa hbis bila dpt beli . Liverpool lawa jgk tp ada kolar , tak brapa minat sgt .

Pusing satu padang besar dpt jgk beli skirt . Hbis $$ , huhu . Jam menunjukkan sudah pkol 12.15 tgahri . Masa utk makan tgahari dkt Rumah Terbuka family alyn . Makan2 mmg kenyanglah kan . Balik rumah tido , bgun bgun dah pkol 4 ptg . Kemas barang balik poli .

Smpai poli trus baring , mulalah nk mengulat . Bila dah lama mengulat barulah ak kemas barang smua , nmpak kemas lah skit . Overall , thanks to family alyn sbb bawa saya berjalan jalan :) Itu saja , Kbaoi .

No comments:

Post a Comment