HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3



Salam , hmm lagi 2 hari sja nak masuk bulan 10 kan ? Sekejap saja rasa duduk dkt Poli ni . Pejam celik pejam dah 3bulan stay sini . Lusa dah 30 haribulan 9 . Aik apa kna mengena dgn 30/9 ? Hari lahir akulah yg ke 18 . Hmmm , aku dapat merasakan yg hari lahir ak tahun ni mmg bosan . Mesti tadak kawan baik nk wish melalui phone mcm tahun lepas . Nmpk gaya mmg ak ni mcm nobody bg depa . Yg tuh yg paling sedih sekali :\ Tahun ni tak sambut mcm tahun tahun sebelum ni . No cake :| Rindunyaa . Haishhh . Ak nk balik penang sbb nk celebrate dkt sana tpi disebabkan tak boleh balik jadi ak kna smbut sorang2 dalam hatilah . Kawan yg betul betul sejati akan hantar mesej atau call pada hari lahir anda . Betul takk ? Buat apa aku nk sedih sekarang ? Pulun lebih . Just forget the past . Life must go on . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment