HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Table Etiquette

Assalammualaikum para pembaca yg dikasihi sekalian :D *ewahh ayat perghhh . Hahaha , k rasa awkward . How life's nowdays ? Im very the fine , thank you :P Cuma busy dgn assignment bagai , kuiz lah . Hmmm . So harini satu hari suntuk tak masuk kelas lagi . Sbb ? Sbb kami ada event yg dianjurkan oleh kak abg senior sem 6 utk final project diaorg . Smua bdak sem 1 mmg WAJIB masuk . Igtkan pegi saja saja tp kami kna buat assignment sekali . Hmm , mai lagi satu assignment dah jadi 3 . Huhhh , yg bestnyaa smua org pakat pakai segak segak sbb lecturer wajibkan smua org pkai segak dan waji pakai lipstick -.- ak ni bab lipstick ni tak brapa minat dan tak suka . Ak pakai ja mesti tak kekal . Dari dulu lagi . Takpa abaikan . Jadi lepas buat pendaftaran trus masuk dewan makan . Emm senang ak letak gmbar jelah yer , as usual :D

Gather before buat pendaftaran


Menu of the day :)
Sounds like yammay :P






Table setting



Skyjuice and Sirap Soda

Appetizer : Salad Nicoisse and hicken Pickles

Lincin except telur burung puyuh 

Mushroom soup

Garlic bread



Main course : Spagetthi serve with seafood cream and garlic prawn



Muka puas hati dpt makan spagetthi XD

It tea or coffee time .

Excited nk tggu dessert !

Dessert : Chocolate brownies serve with ice cream and lemon compote

Belum makan lagi pun dah rasa kesedapan nya XD

Akhirnya fakhirah senyum :D  Hihi







Dah puas tgk gmbar ? Act bukan mcm begitu saja tp kami diajar tatatertib nk makan dgn cara yg betul . Mmg susah klu nk kna praktikkan slalu mcm bole patah pinggang blakang . Overall , puas hati dgn cara serve smua . Penceramah pun sporting , taklah mengantuk sgtkan . Hbis ja event tuh , smua budak DHK kna ukur baju kitchen . Hahah , mmg bestah kan tak sabaq nk pakai kott tp itu next sem lah . Badan aku kebanyakkan XXS ada yg XXXS . Hihi , nk buat mcm mna badan dah keciik kan :P Oklah smpai disitu saja . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment